Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Mihaela Borcea și-a dus fiul de mână să-și taie stomacul. Decizie radicală a lui Patrick Borcea la 20 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Mihaela Borcea și-a dus fiul de mână să-și taie stomacul. Decizie radicală a lui Patrick Borcea la 20 de ani

EXCLUSIV/ Mihaela Borcea și-a dus fiul de mână să-și taie stomacul. Decizie radicală a lui Patrick Borcea la 20 de ani

La numai 20 de ani, fiul cel mare al lui Cristi Borcea avea o greutate nefirească vârstei sale. Conștient că nu va renunța la stilul lui de viață ca să țină regim și să facă mult sport, Patrick Borcea și-a tăiat stomacul pentru a scăpa de kilogramele în plus.

De Denisa Macovei,

La îndemnul mamei sale, Mihaela Borcea, Patrick a acceptat ajutorul unui medic chirurg pentru a-și tăia stomacul. Deși reușișe să dea jos câteva kilograme în momentul în care tatăl său a fost reținut, Patrick le-a pus imediat la loc, așa că ajunsese să aibă o conformație destul de ciudată pentru un tânăr de vârsta lui.

Conform surselor noastre, în urmă cu mai bine de o lună Patrick s-a internat într-o clinică de lux din România, unde medicul Copăescu, același care le-a operat pe Teo Trandafir, Raluca Bădulescu sau Adina Bourceanu, s-a ocupat și de cazul lui.

Intervenție de 10.000 de euro

Cristi Copăescu este un celebru chirurg, care a ajutat multe vedete autohtone să scape de kilogramele în plus. Și cum banii nu sunt o problemă pentru familia Borcea, se pare că prima soție a fostului acționar de la Dinamo, a scos din buzunar 10.000 de euro, pentru ca Patrick să-și recapete silueta.

Patrick Borcea și-a tăiat stomacul

Chiar dacă nu făcea nici un efort pentru a scăpa de kilogramele inestetice, Patrick era, oarecum, frustrat de aspectul lui fizic. Așa se explică cum, de-a lungul timpului, fotografii l-au întâlnit pe plajele din România doar cu hainele pe el. Deși îi plăcea să iasă pe plajă cu prietenii lui, fiul cel mare al lui Cristi Borcea nu renunța niciodată la tricou și de cele mai multe ori stătea sub umbrelă sau la barul de pe plajă, niciodată întins pe șezlong la soare.

FOTO EXCLUSIV/ Retrași din lumea reflectoarelor, Dana Bartzer și Dan Creimerman își continuă povestea de dragoste. S-au căsătorit duminică a 29-a oară

Close
Închide
  Close