MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Ce face IULIA ALBU în PRIMA ZI DE FEMEIE DIVORȚATĂ! Vezi ce program are!

Distribuie

Nehotărâtă în legătură cu ceva face pe parcursul zilei, Iulia a schițat totuși un mic program. Astfel, ”în prima zi de libertate”, aceasta susține că va ieși cu micuța Mikaela la plimbare, va comanda mâncare acasă și probabil va ieși cu gașca de prieteni.
”Prima zi de libertate :). Let’s go wild (Să ne dezlănțuim, n.r.)! Așadar plimbare cu Mikaela, order in (comandăm mâncare, n.r.) și poate o ieșire cu prietenii. Desigur, ar mai fi un mic detaliu… Gabi, bona/bunica neoficială a Mikaelei nu este disponibilă astăzi. Too bad (Păcat, n.r.)! I guess I’ll just stick to ordering in! (Cred că voi comanda mâncare acasă, n.r.). Saaaaau?”, a scris ”flapper girl” pe Facebook.
Postarea Iuliei se pare că i-a atras atenția fostului soț, care a avut o reacție simpatică.
”Iulia își anunță prima ei zi de libertate. Probabil am ținut-o în lanțuri! Nici măcar de aur!”, a fost mesajul designerului de pantofi.

Iulia și Mihai Albu nu mai formează oficial un cuplu, începând de ieri. După ce și-au anunțat intențiile de separare în urmă cu o lună, cei doi continuă să se înțeleagă bine. Ba chiar au ieșit de la notar de parcă fuseseră la starea civilă: zâmbitori, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți. Cine nu ar fi știut că astăzi Iulia și Mihai Albu divorțează, ar fi zis că tocmai s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Când au ieșit ieri de la notariat, designerul de pantofi și „flapper girl” s-au ținut strâns de mână, au fost numai un zâmbet, iar Mihai s-a comportat extrem de protector în preajma celei care i-a devenit oficial fostă soție.

Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi formează un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii