Mergi direct la conținut »
Ce i-a spus Teo Trandafir unui concurent de la „Vrei sa fii milionar?”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce i-a spus Teo Trandafir unui concurent de la „Vrei sa fii milionar?”

Ce i-a spus Teo Trandafir unui concurent de la „Vrei sa fii milionar?”

Cea de-a doua ediție a noului sezon „Vrei să fii milionar?” va fi difuzată în această seară, la ora 22:45, la Kanal D! Concurenții pe care îi va avea Teo Trandafir în fata sa, de această dată, sunt plini de surprize,  unul dintre aceștia îi stârnește interesul prezentatoarei emisiunii încă din momentul în care îi citește fișa de concurs.

Ocupația concurentului este una mai puțin cunoscută publicului din România, însă la foarte mare căutare pentru amatorii de senzatii tari, care vor să își testeze atât agilitatea minții, cât și puterea de a face față unei doze uriașe de adrenalină.

“Când am citit fișa ta de concurs, acolo scria ca faci ceva foarte interesant pentru mine, ceva legat de jocuri”, spune Teo Trandafir.

 

„Am lucrat la diverse escape room-uri; concepul este următorul: mergi cu un grup de prieteni, sunteți încuiați într-o cameră, o încăpere, o casa, si trebuie să evadați. Trebuie sa rezolvi tot felul de jocuri ale mintii, să faci diferite analogii între obiectele găsite în încăpere”, explica  acesta mecanismul jocurilor.

Teo Trandafir îi mărturiseste concurentului că nu este deloc străina acestor jocuri, dar își declară și teama de a intra într-un astfel de joc. „Ți s-a întâmplat vreodată ca oamenii sa se sperie în aceste escaperoom-uri? Ca eu de asta nu am mers niciodata, de frica morții. Toată lumea țipa…”, spune Teo Trandafir.

Citește și

OPINIE/Țara din care dispar copiii dispăruți. Jurnalista Adriana Oprea vă propune o incursiune în realitate: cât le pasă cu adevărat și ce au făcut autoritățile române pentru copiii pierduți sau răpiți

 

Close
Închide
  Close