Mergi direct la conținut »
Ce înălțime și ce greutate are Cristina Șișcanu. A dat jos peste 25 de kilograme Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce înălțime și ce greutate are Cristina Șișcanu. A dat jos peste 25 de kilograme

Ce înălțime și ce greutate are Cristina Șișcanu. A dat jos peste 25 de kilograme

Jurnalista Cristina Șișcanu a dezvăluit cât măsoară în înălțime și ce greutate are după ce a slăbit peste 25 de kilograme.

De Dana Aramă,

 

După ce a devenit mămică, în urmă cu un an și jumătate, Cristina Șișcanu a decis să treacă la dietă pentru a ajunge la silueta de vis pe care și-a dorea.

Vedeta a ajuns acum să aibă un trup foarte armonios, după ce a slăbit peste 25 de kilograme.

Partenera de viață a fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a dezvăluit ce înălțime, dar și ce greutate are în prezent.

„Am 62 de kilograme la 1,70 metri înălţime”, a mărturisit ea.


Cristina Șișcanu a oferit detalii și despre regimul pe care îl ține.

„Am trei tipuri de mic dejun, de masă de prânz şi trei tipuri de cine pe care le tot consum în diferite zile. La prânz pot să consum peşte la grătar cu o salată, sau carne de vită, pui, curcan la grătar cu legume. Sau o ciorbiţă, o supă cremă. Acestea sunt variantele de prânz. Dimineaţa mănânc un ou fiert, un avocado, un pic de ton, am voie şi două felii de pâine”, a explicat jurnalista.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.

Citește și: Salariile de lux din radioul public, ținute la secret. Libertatea a încercat să afle dacă șeful SRR câștigă 7.000 de euro pe lună. „Măcar să ne fi zis felicitări, să scrieți și lucruri bune”

 

Close
Închide
  Close