Mergi direct la conținut »
Fetița lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu a împlinit 9 luni. Înregistrată în timp ce spune "mama"  | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fetița lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu a împlinit 9 luni. Înregistrată în timp ce spune "mama" | VIDEO

Fetița lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu a împlinit 9 luni. Înregistrată în timp ce spune „mama” | VIDEO

Fetița fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu și a jurnalistei Cristina Șișcanu a împlinit 9 luni. Micuța a fost înregistrată în timp ce spunea cuvântul "mama".

De Dana Aramă,

În aprilie 2017, Mădălin Ionescu și soția sa, Cristina Șișcanu, deveneau părinții unei fetițe. Micuța, care a primit numele Petra, a fost creștinată în vara anului trecut.

Luni, 29 ianuarie, Petra a împlinit 9 luni, ocazie cu care mama ei i-a făcut urări pe internet.

Cristina Șișcanu a înregistrat-o pe Petra în timp ce spune „mama”. Însă, după ce spune cuvântul pe care orice mămică își dorește să-l audă de la copilul ei, Petra izbucnește în plâns, în timp ce mama ei încearcă zadarnic să o liniștească.

Cristina Șișcanu le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali că fiica sa și a lui Mădălin Ionescu a spus „mama” încă de la vârsta de cinci luni, însă abia acum a reușit să o înregistreze jurnalista pe fiica ei în timp ce rostește acest cuvânt.

„Iubita mea mică Princess Petra … Astăzi #9luni #29thofapril2017 … Petra spune de la 5 luni „mama” , dar abia astăzi am reușit să înregistrez video. #mama”, este mesajul transmis de Cristina Șișcanu.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Close
Închide
  Close