„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan, la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți.

În prezent, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt încă căsătoriți, dar în proces de divorț. Antrenorul de fotbal a fost cel care a depus actele pentru separarea legală în toamna anului trecut. Procesul pare a fi unul de durată, mai ales că ei au de împărțit și bunurile dobândite pe parcursul căsniciei, dar și să stabilească custodia băiatului lor, a lui Laurențiu jr.

prima-poza-cu-baiatul-lui-reghecampf-si-corina-caciucIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru băieții lui în ziua în care Corina Caciuc a născut

În dimineața acestei zile, Corina Caciuc a născut natural primul ei copil și al treilea pentru Laurențiu Reghecampf. Din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, antrenorul îl are pe Luca. Din mariajul cu Anamaria Prodan îl are pe Laurențiu jr. O poză mai veche cu băieții lui a postat pe Instagram în această dimineață și așa a anunțat că iar e tată de băiat. Liam a venit pe lume.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a transmis antrenorul de fotbal.

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut. Ei sunt încă căsătoriți, în proces de divorț: „Să îl întreacă pe Cristi Borcea”
Urmărește-ne pe Google News