MENIU CAUTĂ

Ce mult a crescut fetița Mădălinei Pamfile. Imaginea care i-a cucerit pe toți

Distribuie

Mădălina Pamfile a devenit pentru prima oară mamă, la începutul lunii iulie, când vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă. De atunci, viața ei s-a schimbat total.

Mădălina Pamfile a  postat  câteva fotografii emoționante cu fetița sa, Sofia, în timp ce ținea în mâini mai mulți trandafiri galbeni.

Prietenii virtuali au fost cuceriți de fotografii și i-au lăsat Mădălinei zeci de mesaje. Mulți dintre aceștia sunt de părere că micuța seamănă perfect cu mama ei.

„Sunt foarte fericită! Am născut o fetiță de 4 kg sănătoasă. Sunt foarte bucuroasă! Am avut emoții mari, dar toate au trecut pentru că lângă mine au fost mama mea şi iubitul meu!”, a spus Mădălina Pamfile imediat ce a născut, pe 9 iulie.  Mădălina Pamfile a trecut prin momente grele. „Deocamdată nu mă pot ridica din pat. Am născut pe cale naturală, iar travaliul a durat 12 ore, însă acum încep să mă simt mai bine”, a adăugat Mădălina Pamfile.

Citește și

Micii din Obor au ajuns în New York Times. Cum și-a petrecut o jurnalistă de la prestigioasa publicație 36 de ore în București

 

 

Comentarii