MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 10:22

Ce note a luat băiatul Clejanilor la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă

Distribuie

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a susținut examenul de Bacalaureatul 2018, sesiunea de toamnă.


Rezultate BAC 2018, sesiunea de toamnă


Anul trecut, Fulgy, pe numele său real Manole Dan Constantin Fulgeraș, a susținut examenul de Bacalaureat, însă a picat. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani nu a avut noroc nici la contestații, unde nu a primit notele necesare pentru a promova examenul.

Acum, Fulgy a susținut examenele la Bacalaureatul de toamnă. Pentru examen, Fulgy s-a pregătit mult mai bine și a reușit să ia note satisfăcătoare.

Fiul Clejanilor a obținut nota 6,15 la Limba și Literatura Română, 5,5 la Istorie și 8,2 la Geografie. A reușit să promoveze examenul cu o medie generală de 6,61.

„Mă aşteptam să fie mult mai greu la geografie, în schimb la istorie, uitaţi cum am mâna, m-am accidentat din greşeală! A trebuit să scriu 9 pagini şi pe deasupra a trebuit să le şi transcriu să scriu frumos să nu mă depuncteze pentru caligrafie proastă!”, a declarat Fulgy pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.


Citește și: Libertatea încurajează diferențele de opinie: un alt ziarist de la GSP critică inițiativa VIVA!. „Pe când pamperşii?”


 

Citește mai multe despre Bacalaureat, medie și note pe Libertatea.

Comentarii