MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 12:59

Ce a pățit Teo Trandafir la prima ei emisiune. A ținut-o așa 19 minute

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir și-a amintit de începutuirle sale pe micul ecran. Vedeta a povestit ce gest a făcut la prima sa apariție TV.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, cu o carieră impresionantă în spate. de-a lungul anilor, prezentatoarea a avut parte de numeroase experiențe, unele mai plăcute, altele nu. despre prima sa apariție, teo Trandafir și-a amintit că a vorbit timp de 19 minute fără oprire.


„O absolventă de limbi străine care nu părea că își dorește celebritatea… Îmi aduc aminte că prima emisiune a fost undeva în 94 și, pentru că nu mi-a spus nimeni să mă opresc, am vorbit fără pauză 19 minute, timp de 19 minute am ținut-o pe a mea, pentru că am o regulă în viață care a început din prima zi: „Nu te oprești până când nu auzi vocea producătorului tău spunând «Stop!» Și, pentru că tocmai ce învățasem chestia asta, am zis că este cazul să o și aplic, și am aplicat-o”, a explicat Teo Trandafir pentru revista Viva.

Despre Mihai Tatulici, cel care a fost primul său invitat, teo Trandafir a spus:

„Mihai Tatulici, care m-a întrebat: „Teo, de ce m-ai invitat la emisiunea ta?” și eu am răspuns: „Ca să vă fac celebru, domnule Tatulici!” Și el a replicat: „Voi, ăștia de la radio, n-aveți pic de bun-simț!”.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micile ecrane din România. Vedeta a moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de succes la public. Teo Trandafir, în vârstă de 50 de ani, este mama unei fete adoptate, Maia. vedeta a fost căsătorită de două ori.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

 

Citește mai multe despre mihai tatulici, amintiri și televiziune pe Libertatea.

Comentarii