Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a primit Adelina Pestrițu de la Moș Crăciun. “Eu v-am zis că am fost cuminte“

Ce a primit Adelina Pestrițu de la Moș Crăciun. “Eu v-am zis că am fost cuminte“

Adelina Pestrițu a împărtășit bucuria cu fanele ei și le-a arătat acestora, ce cadou a primit de la Moș Crăciun. Vedeta a ținut să precizeze că este extrem de fericită, mai ales că a primit exact ce își dorea.

„Eu v-am zis că am fost cuminte, mi-a adus exact ce i-am cerut”, a scris Adelina pe Instagram, în timp ce deschidea pachetele cu încălțăminte de lux. Bruneta a primit o pereche de adidași Chanel, din colecția Primăvara-Vară 2018, care costă 800 de euro, și o pereche de pantofi stiletto, care poartă semnătura designerului francez Alexandre Vauthier, și costă în jur de 700 de euro perechea.

Adelina Pestrițu și-a imaginat cu ceva timp în urmă cum va arăta Crăciunul în acest an, de când în viața ei a apărut Zenaida. Și, din start, a stabilit că va împodobi un brad artificial, nu natural, ca de obicei. „Am ales bradul artificial anul acesta, întrucât cel natural are un miros foarte puternic, care s-ar putea să o deranjeze pe cea mică. Fiind foarte cald, mirosul de brad s-ar răspândi și nu aș vrea să o afecteze”, a spus bruneta pentru Libertatea.

Citește și

VIDEO / Crăciun româno-maghiar într-un TIR irlandez. O săptămână, trei țări, 1.350 de kilometri pe autostrăzi, 600 pe mare

Close
Închide
  Close