Mergi direct la conținut »
Ce s-a întâmplat cu numărul de telefon al Laurei Stoica. Cine îl folosește de 11 ani încoace
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce s-a întâmplat cu numărul de telefon al Laurei Stoica. Cine îl folosește de 11 ani încoace

Ce s-a întâmplat cu numărul de telefon al Laurei Stoica. Cine îl folosește de 11 ani încoace

Anul acesta s-au împlinit 11 ani de la dispariția tragică a Laurei Stoica. Deși regretata artistă a încetat din viață, numărul ei de telefon este încă activ.

De Dana Aramă,

Laura Stoica, una dintre cele mai apreciate artiste din România, s-a stins din viață într-o fatidică zi de 9 martie, în urma unui tragic accident de circulatie.

În seara de 9 martie 2006, Laura Stoica se întorcea la Bucureşti, după un concert susţinut în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu.

Impactul a fost extrem de violent, maşina fiind proiectată 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi, Laura Stoica fiind atunci însărcinată.

Cu o personalitate puternică și efervescență pe scenă, Laura Stoica a lăsat în urma ei melodii de neuitate, precum „Un actor grăbit”, „Dă, Doamne, cântec”, „Nicio stea”, „Focul”, ” Mai frumoasă” sau”Doar tu”.

Familia artistei n-a reușit nici acum să treacă peste drama trăită. La peste un deceniu de la moartea vedetei, fratele acesteia a mărturisit ce s-a întâmplat cu numărul de telefon al surorii sale. Acesta este în continuare folosit de mama Laurei Stoica, Elena.

„Mama mea folosește numărul Laurei. Ea răspunde la acel număr de telefon. Era cât p-aci să nu îl mai avem. Este un număr viu”, a dezvăluit Alexandru Stoica, fratele Laurei, într-o emisiune de televiziune, în urmă cu ceva timp.

De altfel, prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a dezvăluit și ea că are încă în telefon numărul celei care  a fost considerată drept cea mai importantă solisă rock din țara noastră.


Citește și: FOTO EXCLUSIV | Andreea Bănică, super sexy la botezul fiului lui Jorge. O nașă de milioane


 

 
 
Close
Close
Închide