Mergi direct la conținut »
Ce se întâmplă cu Mirela și ispita Mircea de la Insula Iubirii. "În ciuda distanței..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce se întâmplă cu Mirela și ispita Mircea de la Insula Iubirii. "În ciuda distanței..."

Ce se întâmplă cu Mirela și ispita Mircea de la Insula Iubirii. „În ciuda distanței…”

Mirela, fostă concurentă la Insula Iubirii, a rămas în relații foarte bune cu ispita Mircea. Cei doi sărbătoresc un an de prietenie pe Facebook.

Pe contul său de socializare, Mirela a distribuit un filmuleț creat pentru sărbătorirea unui an de pretenie  pe Facebook cu Mircea, ispita de la Insula Iubirii. Mirela și Mircea au rămas în relații foarte bune, chiar dacă după încheierea emisiunii n-au format un cuplu.

„În ciuda distanței… Atât de aproape… LA MULȚI ANI NOUĂ! ? #INSULAIUBIRII4”, este mesajul cu care Mirela a însoțit filmulețul de pe Facebook.

Mirela a participat la show-ul Insula Iubirii alături de fostul ei partener, Ionuț Gojman. Aceasta a avut o idilă cu ispita Mircea. După terminarea emisiunii, Mirela și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. A fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit, Florin Tecar.  De curând, Mirela a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Însă, din păcate, bruneta a pierdut sarcina. Aceasta a făcut avort spontan.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close