Mergi direct la conținut »
Ce spune Alina Sorescu despre mărirea familiei: ”Să ai doi copii la diferență așa de mică e un lucru solicitant!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Alina Sorescu despre mărirea familiei: ”Să ai doi copii la diferență așa de mică e un lucru solicitant!”

Ce spune Alina Sorescu despre mărirea familiei: ”Să ai doi copii la diferență așa de mică e un lucru solicitant!”

Alina Sorescu își împarte timpul între școala de muzică și creșterea celor două fete, Carolina și Raisa, pe care le are cu Alexandru Ciucu. Recunoaște că nu ar putea face față, în perioadele aglomerate, fără ajutor. Prin urmare, sosirea unui nou bebeluș în familie nu e în plan în această perioadă.

De Andreea Romaniuc Archip,

Alina Sorescu este mamă full-time când nu are cursuri la școala ei de muzică. Și vrea să mențină aceeași linie în continuare, întrucât copilele o solicită, iar ea face față cu brio provocărilor la care este supusă.

„Îmi doresc foarte mult să mă ocup de fetițele mele, pentru că e perioada în care ele evoluează. Carolina începe să învețe să scrie, deja merge la înot, vine cu mine la cursurile de muzică, pe Raisa vreau să o duc la balet. Îmi propun să mă ocup foarte mult de educația lor, de experiențele lor, chiar dacă acum au mai crescut și sunt independente. Observ că se aplică vorba aceea: copii mici, griji mici, copii mari, griji mari. Așa e!”, a povestit, pentru Libertatea, Alina Sorescu.

Va face și al treilea copil?

„Deocamdată, nu mă gândesc la asta, pentru că sunt până peste cap cu treabă, toată ziua sunt în priză, nu cred că aș mai putea în momentul de față. Să ai doi copii la diferență așa de mică e un lucru solicitant. Deocamdată, suntem bine așa”, a precizat cântăreața.

Bunicii sunt de ajutor

Alina Sorescu își organizează agenda în așa fel încât să aibă suficient timp pentru familie. Există însă și situații când lasă copilele în grija bunicilor pentru a-și rezolva treburile.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

„Nu avem bonă, avem bunici care ne ajută. Eu am un program flexibil, mi-am putut organiza cursurile cu copiii astfel încât să pot să stau și cu fetele, dar în lunile aglomerate, cu multă treabă, e nevoie să mai plec de acasă și atunci e foarte important să ai un ajutor, iar bunicii sunt cel mai de nădejde ajutor”, a adăugat ea.


Andreea Bălan, prima apariție televizată după stopul cardiac din timpul nașterii: „Imediat după ce am pupat-o pe fetiță, am intrat în stop și a început resuscitarea”

VIDEO/ Terapie cu delfini la 10.000 de kilometri distanță, pentru fetița ei diagnosticată cu autism. Cum a ajuns o mamă din Gorj să facă voluntariat în Mexic

Close
Închide
  Close