MENIU CAUTĂ
17 Iul. 2018 11:55

Ce spune Camelia Mitoșeru despre Mădălina Manole. „Te poate da peste cap”

Distribuie

Actrița Camelia Mitoșeru a făcut declarații despre regretata cântăreață Mădălina Manole, care s-a stins din viață în urmă cu opt ani.

 

S-au împlinit opt ani de la dispariția celei care a fost cântăreața Mădălina Manole. Artista  a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Mădălina Manole era căsătorită cu Petru Mircea, din mariajul lor rezultând un băiețel, Petru Mircea junior.

Actrița Camelia Mitoșeru a fost colegă mulți ani cu Mădălina manole. Artista a fost invitată la emisiunea Star Matinal, de la Antena 1, unde a făcut declarații despre îndrăgita cântăreață.

„E foarte uşor să faci o depresie. Mi-a fost colegă. Nu pot să ştiu ce s-a întâmplat. Chiar dacă a făcut o depresie… Ea a fost izolată de toţi prietenii. Nu ştiu. Era probabil un tip gelos, posesiv, nu ştiu ce era între ei doi, eu nici nu îl cunosc…

Ani de zile au jucat amândouă ca două surori. Ce din afară mi s-a părut groaznic e că ea s-a cununat pe la Botoşani şi nu a fost nimeni la cununia ei, eu nu am văzut niciun coleg. Te poate da peste cap un bărbat”, a afirmat Camelia Mitoșeru.


Citește și: REZULTATE TITULARIZARE 2018. S-au afișat notele la examenul de titularizare


 

Citește mai multe despre camelia mitoseru, Declarații și dezvaluiri pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii