Mergi direct la conținut »
Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Brigitte și Florin Pastramă. „Iată că am avut dreptate”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Brigitte și Florin Pastramă. „Iată că am avut dreptate”

După ce în urmă cu ceva timp, a prezis divorțul dintre Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, Carmen Harra vine cu noi declarații. De data asta, clarvăzătoarea a vorbit despre relația dintre brunetă și Florin Pastramă, la o zi după ce aceștia s-au căsătorit civil.

„Conform numerologiei, Brigitte și Florin Pastramă sunt codificați amândoi cu numărul 6. Energetic vorbind, între Brigitte și Florin este o potrivire și o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense, dar au dezavantajul că se dărâmă brusc. Acestei relații îi dau o șansă pentru o perioadă de timp în care va fi foarte intensă. Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase (fostul soț al lui Brigitte Năstase – n.r.) că va divorța de Brigitte, iar atunci el s-a supărat pe mine. Dar iată că am avut dreptate, iar Ilie Năstase a divorțat de Brigitte. Însă lui Brigitte îi dau șansa unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că între ei există o compatibilitate. Toate acestea rezultă din compatibilitatea numerologică, iar numerologia este o știință veche”, a spus Carmen Harra, pentru Click!

Fostul tenismen, Ilie Năstase nu a rămas indiferent și a reacționat după ce Brigitte și Pastramă s-au căsătorit civil. „Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat fostul tenismen, potrivit aceleiași surse.

Citește și

Spre ce evoluează USR-PLUS, marea surpriză a alegerilor? Răspunde un profesor doctor în ştiinţe politice de la Universitatea Babeş-Bolyai

 

Close
Închide
  Close