Mergi direct la conținut »
Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Brigitte și Florin Pastramă. „Iată că am avut dreptate”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Brigitte și Florin Pastramă. „Iată că am avut dreptate”

Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Brigitte și Florin Pastramă. „Iată că am avut dreptate”

După ce în urmă cu ceva timp, a prezis divorțul dintre Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, Carmen Harra vine cu noi declarații. De data asta, clarvăzătoarea a vorbit despre relația dintre brunetă și Florin Pastramă, la o zi după ce aceștia s-au căsătorit civil.

„Conform numerologiei, Brigitte și Florin Pastramă sunt codificați amândoi cu numărul 6. Energetic vorbind, între Brigitte și Florin este o potrivire și o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense, dar au dezavantajul că se dărâmă brusc. Acestei relații îi dau o șansă pentru o perioadă de timp în care va fi foarte intensă. Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase (fostul soț al lui Brigitte Năstase – n.r.) că va divorța de Brigitte, iar atunci el s-a supărat pe mine. Dar iată că am avut dreptate, iar Ilie Năstase a divorțat de Brigitte. Însă lui Brigitte îi dau șansa unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că între ei există o compatibilitate. Toate acestea rezultă din compatibilitatea numerologică, iar numerologia este o știință veche”, a spus Carmen Harra, pentru Click!

Fostul tenismen, Ilie Năstase nu a rămas indiferent și a reacționat după ce Brigitte și Pastramă s-au căsătorit civil. „Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat fostul tenismen, potrivit aceleiași surse.

Citește și

Spre ce evoluează USR-PLUS, marea surpriză a alegerilor? Răspunde un profesor doctor în ştiinţe politice de la Universitatea Babeş-Bolyai

 

Close
Închide
  Close