MENIU CAUTĂ
28 Mai. 2018 17:44

Ce spune Gabriela Cristea înainte de începerea emisiunii sale. „Lumea e agitată”

Distribuie

Emoții pentru Gabriela Cristea luni, 28 mai. Prezentatoarea TV va debuta la Antena Stars cu noul său proiect, show-ul "Te iubesc de nu te vezi", de la ora 18:45. 

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane după o perioadă de pauză, timp în care s-a ocupat de creșterea fiicei sale și a muzicianului Tavi Clonda, Victoria.

Emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, moderată de Gabriela Cristea, va începe luni, 28 mai, la Antena Stars, de la ora 18:45. Până la premiera show-ului de dating. Gabriela Cristea a fost mereu prezentă în redacție, alături de colegii săi din echipă, cu care a pus la punct toate detaliile legate de show.

Prezentatoarea de televiziune a fost invitată la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, unde a oferit ultimele amănunte despre show-ul său.

„Suntem pregătiţi… Avem o repetiţie şi punem la punct toate detaliile, în redacţie se munceşte şi se fac ultimele pregătiri…

 Lumea e agitată şi ne liniştim abia diseară. În emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” sper să descoperiţi poveşti interesante de viaţă.

În această seară, avem un invitat, unul dintre participanţi, care are la activ patru căsătorii şi o vrea pe a cincea.

Omul nu reuşeşte să stea însurat. O să aflu dacă e din cauza lui sau nu are noroc”, a declarat Gabriela Cristea la emisiunea Acces Direct, moderată de Simona Gherghe.


Citește și: REPORTAJ: Oamenii care nu lasă tradiția și credința să piară: Nu e greu să lucrezi cu copilul când îl apropii de Dumnezeu'/ VIDEO


 

Comentarii