MENIU CAUTĂ

Gabriela Cristea a început treaba la noua emisiune. „Mă duc să-mi cunosc echipa” | VIDEO

Distribuie

Gabriela Cristea a început deja să pună la punct detaliile pentru nou său proiect de televiziune.

Gabriela Cristea a prezentat o emisiune de dating la Kanal D, însă a renunțat la lumina reflectoarelor atunci când era însărcinată cu fiica sa Victoria, urmând să revină pe micile ecrane ulterior, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Locul ei la Kanal D a fost luat de Bianca Drăgușanu.

Acum, Gabriela Cristea s-a mutat la postul de televiziune Antena Stars, unde are un nou proiect, Te iubesc de nu te vezi, care va începe în curând.

Luni, Gabriela Cristea a mers să cunoască echipa cu care va lucra în redacție. Vedeta a făcut un live pe o rețea de socializare, în care a oferit detalii, dar a și mărturisit că are mari emoții.

„Vă pup așa, de luni. Am plecat să îmi cunosc noua echipă. pe o parte dintre ei îi cunosc deja, dar nu chiar pe toți. Cu o parte dintre ei am mai lucrat. Și sunt puțin așa emoționată. abia aștept să descopăr cum gândesc, cum sunt. Am înțeles că  echipa este jumate-jumate. Jumate suntem femei, jumate sunt bărbați. Nu știu dacă are vreo relevanță chestia asta, dar oricum suntem fericiți că începem să lucrăm cu toții împreună. Și Adelina ne-a unit cumva pe toți, pentru că ea s-a ocupat de formarea echipei. E vorba de Adelina Grancea, pentru cei care nu știu.

Nu știu dacă i-a anunțat Adelina sau nu că vin astăzi, dar eu mă duc, o să fiu acolo la redacție și o să fie și ei toți. O să încercăm să punem la cale tot felul de lucruri drăguțe pentru voi, cei de acasă. În foarte-foarte scurt timp o să începem emisia te iubesc de nu te vezi. O emisiune nouă, un format nou. Practic, un nou capitol în viața mea…

E un nou început pentru toată lumea. Până acum am lucrat cu echipele de la promo, cu echipele de la PR, cu șefii ăia mari, dar nu cu nu echipa mea direct cu care am să lucrez în fiecare zi. Și recunosc cinstit că sunt mai emoționată ca oricând…

M-am schimbat de când o am pe Victoria. Sunt mult mai răbdătoare și am învățat că să te enervezi nu rezolvă nimic. Am învățat să iubesc necondiționat și să dăruiesc din optimismul și bucuria mea și celorlalți. Sper ca aura de fericire pe care mi-a pus-o fiica mea să se vadă și la televizor”, a spus Gabriela Cristea într-un live pe care l-a făcut pe Facebook.


Citește și: GALERIE FOTO | Cum se vede Dunărea între Calafat și Drobeta-Turnu Severin. Turiști puțini și o infrastructură precară


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, antena stars, Declarații, emisiune, emotii, proiect și te iubesc de nu te vezi pe Libertatea.

Comentarii