Mergi direct la conținut »
Ce spune Hannelore despre viitorul ei iubit, la câteva luni după ce s-a despărțit de Bogdan
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Hannelore despre viitorul ei iubit, la câteva luni după ce s-a despărțit de Bogdan

Ce spune Hannelore despre viitorul ei iubit, la câteva luni după ce s-a despărțit de Bogdan

Bogdan și Hannelore se află în plin divorț, însă asta nu îi împiedică pe cei doi să își dorească să aibă alături partenerul perfect. După ce l-a pierdut și pe Andi, care i-a fost ispită la "Insula Iubirii" și de care s-a îndrăgostit, Hanne a dezvăluit cum trebuie să arate noul iubit pentru ea.

 Hannelore de la „Insula Iubirii” a fost invitată la „Star Matinal” de la Antena Stars, unde a vorbit despre viaţa ei de după emisiune.

„Fizic nu am o preferinţă, contează fizicul, dar nu am un tipar anume, să fie frumos ochiului. Să fie calm, inteligent. Ar fi un plus să iubească şi mişcarea. Orice om dobândeşte hobby-uri pe parcursul vieţii, aşa că nu este un impediment”, a spus Hannelore la Antena Stars.

Citește și

48 de ore care au uluit lumea! Rezumatul cazului incredibil al impostorului Matthew Mode, care a fost arestat a doua zi după publicare, în timp ce povestea sa a ajuns pe tot mapamondul

Close
Închide
  Close