Mergi direct la conținut »
Ce spune ispita Mircea de la „Insula Iubirii”, despre apropierea de Teodora. „Greul începe mai târziu”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce spune ispita Mircea de la „Insula Iubirii”, despre apropierea de Teodora. „Greul începe mai târziu”

Mircea este una dintre cele mai râvnite ispite masculine de la „Insula Iubirii”. După ce sezonul trecut s-a îndrăgostit de Mirela, acum acesta a făcut o nouă cucerire. Este vorba despre Teodora, iubita lui Eusebiu și considerată cea mai matură dintre concurente.

Invitat în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Mircea a mărturisit că are nevoie de o femeie matură, acesta fiind și motivul pentru care s-a apropiat de Teodora.

Teodora Mocanu și iubitul ei, Eusebiu

Teodora Mocanu și iubitul ei, Eusebiu

„Teo e cea cu care există un feeling, o relaționare. Eu relaționez mai ușor cu persoanele de vârsta mea. Am comunicat cu toate, că ăsta e felul meu…dar nu pot să aprofundez o comunicare…ce să discut, despre școală, despre liceu? Îmi trebuie o femeie matură. Suntem în primele zile, de cunoaștere, relaționare. În momentele astea începem să sudăm cupluri, relații. Greul începe mai târziu, când începi să te cunoști mult mai profund, când arăți adevărata ta personalitate. O să fiu mai calculat, mai atent” a mărturisit ispita de la Insula Iubirii, la „Agenția VIP”.

Citește și

„Adriana Nedelea LA FIX” | Medicii din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică. Managerul: „Ar trebui ca să mai și mulțumim!”

Close
Închide
  Close