Mergi direct la conținut »
Ce spune Mioara Roman despre soția lui Petre Roman, la 11 ani de la divorț. “Nu mă mai caută “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Mioara Roman despre soția lui Petre Roman, la 11 ani de la divorț. “Nu mă mai caută “

Ce spune Mioara Roman despre soția lui Petre Roman, la 11 ani de la divorț. “Nu mă mai caută “

Mioara și Petre Roman au divorțat în urmă cu 11 ani, însă fostul premier și-a căutat fosta soție tot mai rar, acesta preferând să se concentreze doar asupra căsniciei actuale. Mama Oanei Roman a făcut declarații emoționante și dureroase despre familia ei.

Imediat ce s-a recăsătorit cu Silvia Chifiriuc, în 2009,  fostul premier s-a răcit de familia lui, iar gurile rele spun că Silvia a contribuit la asta. “Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relaţii apropiate”, a mărturisit Mioara zilele trecute pentru Click.  Este bolnavă şi are nevoie de alinare. ”Mă simt obosită, am răcit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură. Acum, m-am mutat şi locuiesc pe Şos. Chitilei într-un apartament al unui prieten de-al Oanei. Plătesc o chirie modică”, povesteşte fosta soţie a lui Petre Roman.

În ultimii ani, Mioara Roman a avut numeroase probleme cu locuința. Fosta soție a ex-premierului României, Petre Roman, a fost dată afară din casa RAAPPS unde locuia, iar ulterior a ajuns să locuiască cu chirie. După ani de chin, Oana Roman a reușit să-și mute mama într-un apartament unde aceasta nu plătește chirie.

Citește și

„Ingredientul” secret care se folosea acum 120 de ani pentru un gust desăvârșit. Un gram de praf de pușcă în cârnații de Burdujeni

 

Close
Închide
  Close