MENIU CAUTĂ

Ce i-a spus Ionela Prodan unei tinere cântărețe de muzică populară. Dan Negru a dezvăluit totul. “Mintea îți e scurtă”

Distribuie

Ce i-a spus Ionela Prodan unei tinere cântărețe de muzică populară. Dan Negru a postat pe contul de socializare un mesaj, în care a făcut o dezvăluire mai puțin știută despre mama Anamariei Prodan, care a murit aseara, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani.

Ionela Prodan se afla internată în sputal de o lună, iar boala cruntă a răpus-o. Ionela Prodan va fi depusă marți la Cimitirul Bellu a declarat prietena ei, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu. Aceasta a dăugat că mama Anamariei Prodan va fi înmormântată îmbrăcată în costum popular.

„”Populaciosii”, așa cum sunt numiți de breasla mea au bucuria vieții care ”trece sticla”. De un revelion, o ”populacioasa” celebra i-a spus intr-o pauza de filmare cântăreței A., plină de ifose.: ”Fato, ești tare frumoasa da mintea îți e scurta. Io ti-o zic cu drag ca sa ai grija sa nu se prindă și alții”. ?. ”Populaciosii” încă țin scara valorilor și încă au curajul sa-i spună prostului ca-i prost ! Uite dasta televiziunea ii va duce lipsa Ionelei Prodan…Pentru bucuria vieții care trecea sticla…”,  a scris Dan Negru pe contul de socializare.

Citește și

Mesajul Anamariei Prodan după moartea Ionelei Prodan. ”Tu nu ai murit! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții”

Citește mai multe despre Dan Negru, ionela prodan, cantareata și Vedete pe Libertatea.

Comentarii