Mergi direct la conținut »
Ce talentată e Alessandra Stoicescu la bucătărie! „Am atacat un pește cu sare!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce talentată e Alessandra Stoicescu la bucătărie! „Am atacat un pește cu sare!”

Ce talentată e Alessandra Stoicescu la bucătărie! „Am atacat un pește cu sare!”

Alessandra Stoicescu este adepta experimentelor culinare atunci când timpul îi permite. Vedeta a profitat de orele libere până la începerea serviciului, pentru a-și impresiona soțul cu o mâncare sănătoasă.

De Andreea Archip,

Prezentatoarea TV a ținut să își anunțe prietenii virtuali că este talentată în bucătărie. “Fiind în starea de „Bubulina gospodina” am atacat cu sare un pește promis a fi gustos. S-a supus tratamentului de împachetare și doarme în cuptor la 200 de grade”, a anunțat ea meniul pe care îl punea la cale.

PESTE CUPTOR

Între timp a mai rezolvat, probabil, câteva activități, după care a continuat rețeta ca la carte. Mai exact, a avut grijă ca pe lângă biban, în farfurie să fie și o garnitură delicioasă. “A ieșit bun tare! Cu spanac! Mulțumesc pentru încurajări! Mai facem!”, a fost concluzia Alessandrei Stoicescu.

PESTE
Prezentatoarea TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un coleg de serviciu. Cei doi și-au oficializat în secret relația în vara lui 2015, iar cîteva luni mai târziu, Alessandra și Sergiu au celebrat nunta.
Foto: Facebook

Close
Închide
  Close