MENIU CAUTĂ
25 Apr. 2018 17:59

FOTO|Ce ținute au ales Brigitte Macron și Melania Trump în timpul vizitei de stat a președintelui francez în Statele Unite

Distribuie

Emmanuel Macron și soția sa au efectuat zilele acestea o vizită de stat în Statele Unite. Timp de trei zile, președintele francez și omologul său american au discutat probleme importante pentru lume, dar la evenimentele oficiale ochii au fost pe soțiile lor. Toată lumea a vrut să știe ce ținute au ales Brigitte Macron și Melania Trump în timpul vizitei de stat.

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, a impresionat încă din primul moment în care a pus piciorul pe pământ american, la coborârea din avionul prezidențial, soția lui Emmanuel Macron a fost  îmbrăcată cu o jachetă roz, creată de Louis Vuitton, designerul ei preferat.

Alături de haina care fura toate privirile, Brigitte a ales o pereche de pantaloni mulați negri, o cămașă albă și o pereche de stileto negri. În privința accesoriilor, soția lui Macron a ales o geantă Vuitton, neagră, a cărei preț de listă este 3,700 de dolari.

Ce ținute au ales Brigitte Macron și Melania Trump. Brigitte Macron îmbrăcată în sacoul roz la coborrea din avionul prezidențial

În prima parte a întâlnirii, atunci când cele două cupluri s-au întâlnit pentru a planta stejarul adus de președintle francez în dar, cele două prime doamne au purtat haine complementare, una negru cealaltă galben pal. Ambele au optat pentru stileto negri, foarte înalți, deși se aflau în grădina Casei Albe pentru plantarea copacului.

Și de această dată, Brigitte a optat pentru casa Louis Vuitton. A purtat o haină galben pal, lungă până aproape de genunchi cu buzunare păstrate aplicate, și o rochie de aceeași culoare. Haina se lega cu un cordon negru la mijloc, pentru a se completa cu pantofii negri și geanta de aceeași culoare.

Melania Trump a ales să poarte cu această ocazie o capă Givenchy în valoare de 2.790 de dolari peste o rochie neagră Dolce & Gabbana. În picioare, prima doamnă a Statelor Unite a avut pantofi cu toc foarte înalt Christian Louboutin, iar ca accesoriu a ales o geantă Christian Dior.

Ce ținute au ales Brigitte Macron și Melania Trump. brigitte Macron în galben și Melania trump în negru alături de soții lor la plantarea stejarului

În a doua parte a zilei, cuplul prezidențial francez a fost primit oficial la Casa Albă de către soții Trump. Pentru această ocazie, cele două prime doamne au optat să poarte amândouă alb.

Brigitte Macron a rămas fidelă creatorilor Louis Vuitton, purtând un costul din două piese alb cu aplicații begre și lanțuri aplicate pe margini.

Dar toate privirile la acest eveniment au fost furate de Melania Trump care a purtat un sacou asimetric realizat de Michael Kors, curea asortată, tot albă, și o pălărie uriașă creată special pentru ea de același designer. Sacoul primei doamne americane are prețul de piață de 2.159 de dolari. În picioare, Melania a purtat o pereche de stileto gri cu toc alb, în timp ce Brigitte a rămas la stiletto negri.

Ce ținute au ales Brigitte Macron și Melania Trump. brigitte Macron și Melania Trump îmbrăcate în alb

Marți seara, cele două cupluri au participat la cina de stat, primul eveniment de acest fel organizat de Melania. Pentru acest moment, prima doamnă a Statelor Unite a decis să strălucească, la propriu, la fel ca și încăperea pe care a amenajat-o.

Casa Albă a spus că era o rochia din dantelă Chantilly din colecția, Chanel haute couture, a fost pictată manual cu argint și brodată cu cristale și paiete. În picioare, Melania a purtat o pereche de pantofi stileto gri.

Ce ținute au ales Brigitte Macron și Melania Trump. Melania trump purtând rochie Chanel și Brigitte Macron în Louis Vuitton la cina de stat

De cealaltă parte, Brigitte a optat tot pentru Louis Vuitton, purtând o rochie lungă, albă, cu talie înaltă și aplicații aurii pe partea de sus și pe mânecile lungi. În picioare a ales o pereche de pantofi cu tot înalt, aurii.


Citește și: Ce va mânca Kim Jong-un la sumitul intercorean. Coreea de Sud a anunțat meniul servit de cei doi lideri la dineul oficial


 

Citește mai multe despre brigitte macron, Melania Trump și rochii pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii