Mergi direct la conținut »
Ce transformată e Simona Pătruleasa. "Foarte rar am îndrăznit"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce transformată e Simona Pătruleasa. „Foarte rar am îndrăznit”

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a apărut cu două coafuri diferite în două imagini pe care le-a postat pe contul său de socializare.

De Dana Aramă,

Într-una dintre fotografii, Simona Pătruleasa apare cu breton, în timp ce în cealaltă nu are breton.

„Mereu mi-am dorit o schimbare, dar foarte rar am îndrăznit! Cu sau fără breton???‍♀️”, i-a întrebat vedeta pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Internauții au reacționat imediat și i-au spus ce părere au.

„Îți stă foarte bine cu breton”, „Și… și… te avantajează”, „Frumoasă oricum”, „Ești frumoasă atât cu breton, căt și fără’, „Cu breton te întinerețte”, „Fără breton”, „Ambele variante. Arăți super oricum”, „Cu, își dă un aer mai jucăuș și mai sexy”, „Cu breton ești mai sexy, fără breton ești o mămică sofisticată’, „Cu breton e preferata mea, dar e foarte greu de întreținut”, „Contează părul la cât ești tu de frumoasă? Nu cred”, „Pari mai jucăușă și mai casual cu breton, ma fresh. Fără, mai elegantă și puțin mai prețioasă”, i-au transmis internauții.

„Doar am simulat, dar nu prea am curaj. Mai bine unul detașabil ?”, a mai explicat Simona Pătruleasa.

Citește și: Incident la alegerile prezidențiale din Ucraina. Soția unui candidat nu s-a regăsit pe lista alegătorilor, deși locuiește la aceeași adresă din 1972!

 

 

Close
Închide
  Close