MENIU CAUTĂ
11 Mar. 2017 20:27

Ce tratamente folosește Vica Blochina ca să scape de riduri | VIDEO

Distribuie

Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă, face tot ce-i stă în putință pentru a nu lăsa anii să-și pună amprenta pe chipul și trupul ei. Și se pare că toate acestea dau rezultate, pentru că Vica arată foarte bine la cei 41 de ani ai săi.

Fosta balerină Vica Blochina a adoptat un stil de viață sănătos, dar pentru că asta nu i s-a părut suficient ea și-a făcut un obicei, aproape o rutină zilnică din a merge la saloanele de înfrumusețare pentru diverse tratamente și măști.

De curând, ea a mers să-și facă tratamente cu accid hialuronic, tocmai pentru a întârzia apariția ridurilor.

Vica Blochina a avut aproape 100 de kilograme când a rămas gravidă

Preocupată intens de aspectul ei fizic, Vica a declarat că-și va face orice fel de operație estetică, indiferent dacă va fi sau nu criticată. „Eu am spus că după 40 de ani o să fac orice fel de intervenție care o să mă facă pe mine fericită și nu mă interesează cine și ce spune. Dacă eu mă simt bine, eu așa vreau. În limitele bunului simț. Nu o să mă transform în Michael Jackson. Eu oricum fac sport, mănânc foarte sănătos și fac foarte mult masaj', ne-a mai spus Vica. Cu toate acestea, cel mai important bărbat din viața ei, Edan, o ceartă pentru operațiile pe care le face.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii