Mergi direct la conținut »
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Cele mai spectaculoase ținute de la Globurile de Aur: Reese Witherspoon, Scarlett Johansson și Jennifer Aniston au impresionat cu ținutele lor

Cele mai spectaculoase ținute de la Globurile de Aur: Reese Witherspoon, Scarlett Johansson și Jennifer Aniston au impresionat cu ținutele lor

La cea de-a 77-a ediție a Globurilor de Aur, actrițele de renume au ales să pășească pe covorul roșu în ținute spectaculoase create de cele mai mari case de modă din lume și accesorizate cu bijuterii de milioane de dolari, notează revista Vogue.

De Ana Hațeg,

Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Margot Robbie și Scarlett Johanson sunt câteva dintre starurile care au fost apreciate de criticii vestimentari și lăudate pentru rochiile sale.

Reese Witherspoon a fost o apariție angelică pe covorul roșu purtând o rochie albă, pe un singur umăr. A accesorizat ținuta cu o pereche de cercei mari și părul aranjat într-un stil extrem de elegant.

Margot Robbie a optat tot pentru alb. Ea purtat o fustă lungă cu buzunar, iar în partea de sus un top fără mâneci cu imprimeu floral.

Scarlett Johansson, în vârstă de 35 de ani, ieșind în evidență purtând o spectaculoasă rochie roșie semnată Vera Wang. Ținuta i-a pus perfect în evidență formele, iar trena uriașă a i-a dat un aer dramatic.

Jennifer Aniston a fost mereu una dintre cele a bine îmbrăcate vedete de la Hollywood, iar la gala de anul acesta nu s-a lăsat mai prejos. A purtat o rochie neagră, cu un artificiu dramatic în zona bustului și foarte simplă în rest. La gât actrița a purtat un colier uriaș de diamante.

Kerry Washington, actrița din Scandal, a părut hotărâtă să facă pe toată lumea să vorbească despre ținuta sa și a reușit. Ea a lăsat puțin loc imaginației alegând să apară topless, purtând doar o fustă, iar partea de sus și-a acoperit-o cu un sacou negru elegant.

Vezi în galeria foto de mai jos cele mai impresionante ținute:

Close
Închide
  Close