Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cele mai extravagante rochii de mireasă ale vedetelor! Ce cântăreață a ales să poarte albastru în ziua nunții

Printre cele mai extravagante mirese din showbiz se află Valentina Pelinel, Luminița Anghel, Monica Gabor sau Anca Țurcașiu. Dacă fosta soție a lui Cristian Boureanu a ales o rochie cu detalii negre, fosta nevastă a lui Marcel Pușcaș a ales ca în ziua nunții să se îmbrace în albastru!

De Livia Lixandru,

Valentina Pelinel nu a ținut cont de un aspect important

Se spune că negrul purtat în ziua nunții ar aduce ghinion și căsnicia nu va rezista, însă Valentina Pelinel nu a ținut cont de acest aspect la nunta cu Cristian Boureanu.

În 2007, fostul fotomodel a purtat o rochie de mireasă semnată Vera Wang, care a avut detalii de culoare neagră în jurul taliei şi în zona bustului.

Monica Gabor a purtat 800 de cristale Swarovski

La nunta ei cu Irinel Columbeanu, în 2006, Monica Gabor a avut o rochie realizată într-un atelier din Timișoara, de designerul Ana Dumitru. Luxoasa creație a fost împodobită cu 800 de cristale Swarovski și a avut o trenă de câțiva metri, ținută în biserică de doi copii.

Luminița Anghel a ales albastrul

Luminița Anghel și Marcel Pușcaș au fost o atracție pentru presa mondenă. Asta pentru că, în ziua nunții, Luminița a ales să poarte o rochie atipică, șocantă pentru mulți, de culoare albastră!

Solista și impresarul sportiv s-au cunoscut în 1996, s-au căsătorit în anul 1999 și au divorțat în 2003.

Luminița a mai fost căsătorită cu Dragos Anghel, fiul fostul sef al clubului Dinamo, Vasile Anghel, iar acum are o căsnicie fericită cu Silviu Dumitriade.

Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
Recomandări
Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
 

Și la a treia nuntă Luminița a purtat tot o rochie albastră!

Anca Țurcașiu, o mireasă spectaculoasă

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu s-au căsătorit în 1998, iar moda pentru miresele acelor ani impunea o pălărie. Cântăreața s-a conformat și a purtat o pălărie decorată cu pene în ziua nunții.

Nicoleta Luciu a strălucit în ziua nunții

Cu o siluetă impecabilă, Nicoleta Luciu a strălucit, în 2012, la nunta sa cu Zsolt Csergo, într-o rochie realizată de Casa Sabres. Cu o linie simplă, elegantă, foarte mulată și un decolteu adânc, menit să-i pună în valoare bustul generos, rochia de mireasă a Nicoletei Luciu a fost subiectul multor discuții la vremea aceea.

Alina Vidican, rochie de 20.000 de euro

Una dintre cele mai extravagante mirese a fost Alina Vidican. La nunta cu Cristian Borcea, din urmă cu opt ani, mireasa Alina a purtat o rochie de 20.000 de euro, semnată de designerul Zuhair Murad, ale cărui creaţii au fost purtate de celebritaţi precum Jennifer Lopez sau Shakira.

Andreea Bănică a fost o mireasă foarte sexy

Dupa o relație de peste 14 ani, Andreea Banică și iubitul ei Lucian Mitrea s-au căsătorit pe 28 iunie 2008.

La nuntă au prezenți peste 220 de invitați, 30 de artiști, iar petrecerea de nuntă a costat 17.000 de euro. Rochia Andreei Banică, foarte scurtă, a fost creată de Cătălin Botezatu, potrivit Viva!

Close
Închide
  Close