Mergi direct la conținut »
Cele mai prost îmbrăcate vedete la Globurile de Aur 2020. Jennifer Lopez a dezamăgit Galerie foto
5imagini
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Cele mai prost îmbrăcate vedete la Globurile de Aur 2020. Jennifer Lopez a dezamăgit

Cele mai prost îmbrăcate vedete la Globurile de Aur 2020. Jennifer Lopez a dezamăgit

Vedetele de la Hollywood s-au întrecut în ținute spectaculoase la prima gală a premiilor cinematografiei americane, dar în timp ce unele au impresionat cu alegerile lor, altele au dat-o în bară.

De Ana Hațeg,

Jennifer Lopez conduce topul celor mai mai prost îmbrăcate vedete la Globurile de Aur, iar alături pe lista sunt nume precum Gwyneth Paltrow și Charlize Theron și Salma Hayek.

Jennifer Lopez, nominalizată pentru cel mai bun rol secundar la gala Globurilor de Aur 2020, a purtat o ținută Valentino. Rochia couture în culorile alb, verde și auriu a avut în față o fundă uriașă despre care internauții au spus că a făcut-o pe cântăreață să arate ca un cadou de Crăciun

Gwyneth Paltrow a gafat complet cu rochia complet transparentă pe care a purtat-o. Ținuta semnată Fendi a fost considerată de toată lumea drept o greșeală, iar faptul că a purtat un uriaș colier cu diamante pe sub rochie i-a atras critici.

Actrița britanică Jodie Comer a purtat o rochie verde imensă care i-a ascuns complet silueta și a făcut-o să pară un sparanghel strălucitor. Alți internauți au scris că rochia amintea neobișnuit de mult cu Baby Yoda.

Rochia couture Dior purtată de Charlize Theron i-a făcut pe fani să se revolte în special față de culoarea verde neon. Criticii de modă scriu că rochia pare neterminată și se întreabă ce a fost în capul celor care au creat-o.

Salma Hayek este căsătorită cu miliardarul care deține Gucci, ceea ce înseamnă că este obligată să poarte acest brand tot timpul, dar uneori nu i se potrivește deloc. Globurile de Aur 2020 a fost una dintre aceste ocazii, rochia aleasă fiind comparată cu o ținută creată pentru o păpușă Barbie din anii ’60 și părea realizată pentru cineva cu dimensiuni mult mai mici decât Hayek.

Close
Închide
  Close