Mergi direct la conținut »
FOTO | Cerere în căsătorie, cu final fericit, la Electric Castle. “Sunt fericită. Este festivalul nostru favorit” Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Cerere în căsătorie, cu final fericit, la Electric Castle. “Sunt fericită. Este festivalul nostru favorit”

FOTO | Cerere în căsătorie, cu final fericit, la Electric Castle. “Sunt fericită. Este festivalul nostru favorit”

Cerere în căsătorie, la Electric Castle 2017. Elena Iancu și Radu Dincă sunt doar doi dintre cei 150.000 de oameni așteptați de organizatori la Castelul Banffy din Bonțida, județul Cluj, pentru Festivalul Electric Castle (EC).

Doar că numele lor s-au aflat pe buzele tuturor, după gestul făcut de tânăr. Și-a cerut iubita în căsătorie, în fața tuturor, iar ea spus un marea DA, printre lacrimi.


CITEȘTE ȘI… Cristian Hrubaru a ajuns în spital! Implicat într-un accident rutier


„De obicei vorbesc mult, dar acum nu pot! Sunt fericită”, a spus ea.

Radu a primit un spirjin important din partea organizatorilor, care au afișat mesajul chiar la intrarea principală.

Radu a primit un spirjin important din partea organizatorilor

Radu a primit un spirjin important din partea organizatorilor, afișându-i mesajul

„Cinci oameni i-au distrat atenția spectaculos. Am fost foarte emoționat, foarte încordat. Așa am simțit ca e momentul… e festivalul nostru favorit”, a confirmat și el.

Totuși, acesta nu este primul moment de acest fel, la EC. În a doua ediție, în 2014 – și atunci… ca și acum – tot cu complicitatea organizatorilor, Mircea, un participant la Electric Castle, a urcat pe scenă pentru a o cere de soție pe prietena lui, Mihaela. Răspunsul a fost «DA», așa încât pe scenă s-a format, cu sprijinul prietenilor celor doi, și viitorul „alai de nuntă”, în ritm de dans, scrie ziuadecj.realitatea.net.

Anul acesta, fanii „Twilight Saga” și „Harry Potter”, care au ajuns la Electric Castle au avut parte de surpriza vieții lor.

L-au putut vedea, în a treia zi de festival, în carne și oase, chiar pe Jamie Campbell Bower, care l-a interpretat pe “Caius” în “The Twilight Saga: Breaking Dawn / Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I (2011) și pe “Gellert Grindelwald” în “Harry Potter and the Deathly Hallows / Harry Potter și Talismanele Morții: Partea I (2010).

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

Actorul, în vârstă de 28 de ani, se află pentru prima dată în Transilvania și este, pur și simplu, fascinat de ce a găsit în această zonă a țării noastre.

El a venit la eveniment ca muzician, fiind solistul trupei britanice de punk-rock “Counterfeit” și chiar va cânta la Electric Castel, pe scena Hangar.

În total, 250 de artişti au urcat și vor cânta și astăzi, în ultima zi, pe scenele amenajate la Castelul Banffy, iar în cele patru zile de festival, sunt aşteptaţi aproape 150.000 de oameni.

FOTO: Facebook.com/ElectricCastle


CITEȘTE ȘI… Cristian Pomohaci sfidează tot în jurul său. Ce s-a întâmplat sâmbătă seară. A primit banii și apoi…


 

Close
Închide
  Close