Mergi direct la conținut »
Cezar Ouatu, Amna și Maria Cârneci intră în jocul măștilor, la „Scena misterelor”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cezar Ouatu, Amna și Maria Cârneci intră în jocul măștilor, la „Scena misterelor”

Cezar Ouatu, Amna și Maria Cârneci intră în jocul măștilor, la „Scena misterelor”

Spectacolul măștilor continuă joi, 14 martie, de la ora 20.00, la “Scena misterelor”, show-ul prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Alături de Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Dorian Popa, Rona Hartner și Andrei Duban, în cele două tabere care au misiunea de a ghici cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor, se vor afla de această dată Șerban Copoț, Cezar Ouatu, Amna și Maria Cârneci.  Cele șase măști ale ediției, una mai spectaculoasă decât alta, își vor face apariția în trei decoruri de poveste – Lumea casinourilor din Las Vegas, Arca lui Noe și filmul “Avatar”. Cine sunt aceste măști, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi seara.

Ca să beneficieze de indiciile oferite de Dan Negru, vedetele din platou, împărțite în tabăra Galacticilor și în cea a Starurilor, vor avea de trecut câteva probe. De exemplu, să ghicească ce cântec celebru mimează Romică Țociu. Sau să primească oaspeți nepoftiți, în cabinele telefonice instalate pe platou.

Citește și

Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii

 

 

 

Close
Închide
  Close