“Da, ambele restaurante sunt închise. Cu toate că la început am analizat ideea de a face livrări pe perioada stării de urgență, după ce am cântărit bine beneficiile versus riscurile implicate, am decis că este mai bine să protejez echipele și să îi știu pe toți în siguranță, acasă”, a declarat acesta pentru Click.

Chef Joseph Hadad și-a închis restaurantele. Cum l-a afectat pandemia. “Am cântărit bine beneficiile versus riscurile implicate”

Pandemia i-a dat planurile peste cap: “În primul rând, mi-a dat peste cap planurile de a fi zi de zi cu echipa în bucătărie. Eram pe punctul de a lansa rețete noi în ambele restaurante, Joseph by Joseph Hadad și Caju by Joseph Hadad. Totodată, ne pregăteam de inaugurarea celei de-a treia locații, sub semnătura mea.

Un concept special, inedit și tematic, pe care abia aștept să vi-l pot prezenta. Chiar dacă situația nu a fost îmbucurătoare pentru noi, ca și pentru întreaga industrie HoReCa, ne-am ținut tari, am avut grijă de echipă și ne-am străduit să continuăm planurile, chiar dacă cu o viteză încetinită.

Anul acesta nu prea aveam vacanțe programate, având în vedere că pregăteam nouă locație. Tot timpul și focusul erau dedicate proiectului”.

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.