Mergi direct la conținut »
Chuck Norris în vizită în Ungaria. Viktor Orban l-a însoțit la antrenamentele cu soldații maghiari
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Chuck Norris în vizită în Ungaria. Viktor Orban l-a însoțit la antrenamentele cu soldații maghiari

Chuck Norris a realizat zilele trecute o vizită în Ungaria, acolo unde a fost primit de premierul Viktor Orban. Șeful statului l-a însoțit pe celebrul actor la un antrenament al trupelor antitero maghiare și a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu starul american.

Într-o filmare publicată pe rețelele de socializare, Chuck Norris este văzut cum îl îmbrățișează pe Orban și îi spune că a citit atât de multe despre el încât simte că îl cunoaşte de o viaţă.

Premierul maghiar l-a condus personal cu maşina pe actor spre locul antrenamentului trupelor speciale ale armatei. Pe drum, Orban i-a vorbit despre satul în care s-a născut și au povestit despre faptul că tatăl său are aceeași vârstă ca starul american, 78 de ani.

Viktor Orban i-a lăudat lui Chuck Norris pe soldații unităţi de elită antitero, spunând că sunt „cei mai duri tipi, la cel mai înalt nivel din punct de vedere al apărării populaţiei”, scrie Mediafax.

Actorul, care este expert în arte marțiale, a urmărit antrenamentele soldaților maghiari și a declarat la sfârșit că „Am văzut demonstrații peste tot în lume, dar asteea a fost cel mai bun antrenament la care am asistat”.


Citește și: ANALIZĂ/ De ce nu poate trece România la euro în 2024. Nu mai îndeplinim criteriile, nivelul de trai e departe, infrastructura, sănătatea și educația sunt la pământ


 

Close
Închide
  Close