MENIU CAUTĂ
17 Mar. 2017 20:00

Cine este Katia Cărbune, fetița de la Next Star care i-a făcut pe jurați să plângă

Distribuie

Cine este Katia Cărbune, fetița de la Next Star care i-a făcut pe jurați să plângă. Katia Cărbune este din Cluj-Napoca și are 10 ani, iar după momentul de senzație oferit în ediția a V-a din sezonul 8 al emisiunii “Next Star” promite să fie noua senzație a muzicii românești.

Katia Cărbune a intrepretat o compoziţie proprie la pian, „My heart is breathing”, moment ce l-a impresionat pe juratul Pepe până la lacrimi, care n-a stat prea mult pe gânduri și a trimis-o direct în finală cu un Golden Star.

”Am sesizat la tine că ești artist. Am sesizat că ești la început de drum și te-ai prezentat ca un mare artist pe scenă, care ai venit cu propria piesă, te-ai impus! Tu nu semeni cu nimeni în momentul acesta. Ești tu, ai cântat piesa ta, într-o manieră a ta, țineai mâna într-un fel, închideai ochii într-un fel… Eu îți dau Golden Star-ul”, a spus Pepe.

Katia are deja patru melodii compuse de ea, fiind pregătită pentru marea finală cu un nou hit, devenind astfel cel mai tânăr compozitor roman.

Katia Cărbune i-a făcut pe jurați să plângă

Katia Cărbune i-a făcut pe jurați să plângă

Piesa pe care a cântat-o la Next Star a fost înregistrată oficial la Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor, astfel că, din luna ianuarie 2017, Katia este compozitor cu acte în regulă, potrivit stiridecluj.ro.

Melodia ei a fost urmărită și de Mihai Morar, cunoscutul realizator al matinalului de la Radio Zu, care a promis că melodia va fi difuzată și la postul de radio la care lucrează.

Katia Cărbune învață la Transylvania College și a participat, în ultimii ani, la mai multe concursuri de talente. În anul 2015, ea a câștigat concursul School Idol Cluj, iar în 2016 s-a impus la Festivalul Internațional de Muzică School Idol Cluj, unde a câștigat marele premiu.

După Katia, și un cățel a făcut senzație în platoul Next Star, iar Dorian Popa a fost cucerit definitiv. Din juriul Next Star mai fac parte Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL.

Citește mai multe despre CRBL, Dan Negru, dorian popa, katia cărbune și Next Star pe Libertatea.

Comentarii