Mergi direct la conținut »
Cine sunt primii finaliști de la „Românii au talent”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine sunt primii finaliști de la „Românii au talent”

Cine sunt primii finaliști de la „Românii au talent”

Vineri seară a avut loc prima semifinală live a show-ului „Românii au talent”, în urma căreia au fost aleși primii concurenții care merg în finala competiției.

De Dana Aramă,

În prima semifinală live a show-ului „Românii au talent” au participat 12 concurenți. După ce fiecare și-a încheiat prestația, publicul a fost cel care a decis cine sunt cei care merg în finală.

Astfel, în urma voturilor publicului, concurenții care au fost trimiși în finală sunt: Croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani), căreia Mihai Petre i-a acordat Golden Buzz-ul, a fost favorita telespectatorilor din prima gală live „Românii au talent“.

A doua în preferinţele publicului a fost micuţa dansatoarea Ema Stoian, în vârstă de 10 ani, pentru care Andra a apăsat butonul auriu. În finala „Românii au talent“ au mai fost trimişi magicianul Magitot şi pianistul Rareş Bratu (15 ani).

Magicianul Magitot

Magicianul Magitot

Juriul a avut şansa de a salva un concurent, iar alegerea lor  a fost contorsionista Andreea Tucaliuc. Tot membrii juriului au fost cei care au decis cele două numere care au o şansă la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, iar voturile au mers tot către Ema Stoian şi Magitot. Cea de-a doua semifinală Românii au talent va avea loc în data de 24 mai. Marea finală a show-ului va avea loc în data de 31 mai.

Citește și

Român condamnat la 10 ani de închisoare în SUA. A pretins că a injectat un cuplu cu „un virus letal” și a cerut 8,5 milioane de dolari pentru antidot

 

Close
Închide
  Close