Mergi direct la conținut »
Ciprian Ogarcă, fost câștigător la MasterChef, s-a însurat. Mireasa a avut buchet de mireasă din praz
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ciprian Ogarcă, fost câștigător la MasterChef, s-a însurat. Mireasa a avut buchet de mireasă din praz

Ciprian Ogarcă, fost câștigător la MasterChef, s-a însurat. Mireasa a avut buchet de mireasă din praz

Ciprian Ogarcă, cel care a câștigat sezonul 4 al show-ului MasterChef, de la Pro TV, s-a căsătorit cu aleasa inimii, Ileana.

De Dana Aramă,

 

Ciprian Ogarcă a fost desemnat câștigătorul show-ului culinar MasterChef în anul 2014, încasând un premiu în valoare de 50.0000 de euro.

Săptămâna trecută, olteanul s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Ileana.

„#Nuntă oltenească și ce mireasă frumoasă și ce soare luminos și ce ginere frumos!”, a scris Cirpian Ogarcă în mediul online.


La Starea Civilă, soția lui Ciprian Ogarcă a avut un buchet cu totul special, făcut din praz.

„Am cea mai mirobolantă femeie, a fost încântată când am venit cu ideea ca buchetul de mireasă să fie din praz, ne înţelegem de minune”, a declarat Ciprian Ogarcă pentru click.ro.

Ciprian Ogarcă a dat detalii și despre viața sa profesională după căștigarea concursului MasterChef.
„Mi-am deschis o pizzeria în Craiova, sunt singura persoană care are o pizzerie cu reţete ce conţin praz. Acum am ajuns şi imaginea celui mai mare centru comercial din ţară”, a explicat el.


Citește și:

VIDEO| Capitala, în ziua de Paşte. Am mers prin Bucureşti cu bicicleta să vedem cum arată oraşul fără traficul de coşmar

Close
Închide
  Close