De Ana Maria Păsat,

Artista a devenit mamă pentru a doua oară, în această seară. Claudia Pătrășcanu a născut la o clinică privată, iar vestea a fost dată de o apropiată de-a familiei.

Claudia Patrășcanu se pregătește să nască

”La 19.25 a venit pe lume un îngeraș scump”, a anunțat aceasta. Micuțul se va numi Nicolas Mihai.

Cu puțin timp înainte, Claudia Pătrșcanu a scris pe facebook că „un bebeluş este opinia lui Dumnezeu că lumea trebuie să meargă mai departe”.

Deși a născut mai devreme, venirea pe lume a micuțui nu a luat-o pe nepregătite pe Claudia, care deja a pregătit camera bebelușului, cu ajutorul lui  Gabriel, primul ei copil.

Claudia Pătrășcanu a pregătit camera bebelușului 

„Venirea bebelușului,ne-a activat pe toți!? Gabriel……ajutorul meu cel mai mare!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook înainte de a deveni mamă.

„Nu chiar la uşă, sunt în dressing. Într-adevăr mi-am făcut bagajele săptămâna trecută. Mi-am programat deja ziua de operaţie pentru cezariană. Va fi pe 31 ianuarie, deci nu mai avem foarte mult.  Am doi medici care vor fi cu mine, anestezist, asistente. Plus, va fi o prietenă cu mine în sală. Nicolas Mihail o să-l cheme. Nu ştiu cum e cu doi. (…)”,a mai declarat Claudia Patrascanu  în cadrul emisiunii „Răi da buni” .

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente