De Livia Lixandru,

„Am preferat să ne retragem la Constanţa unde este mult mai bine, suntem în siguranţă. Suntem sănătoşi, slavă domnului şi mulţumim. Îmi doresc din suflet să ne revedem sănătoși, să ne auzim cu bine”, a spus aceasta pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu s-a despărțit de tatăl copiilor ei

De când a plecat din casa în care locuia cu Gaby Bădălău, Claudia Pătrășcanu a încercat să le creeze celor doi copii, Gabriel și Nicolas, un mediu în care să nu resimtă despărțirea părinților.

În același timp, nu a vrut nici să le ascundă realitatea și nici să le ofere cadouri scumpe sau să îi răsfețe excesiv pentru a masca perioada dificilă pe care o traversează.

În acest sens, vedeta încearcă să-l facă și pe tatăl micuților să fie pe aceeși lungime de undă cu ea.

„El încearcă să compenseze prin cadouri, trebuie să recunosc, dar eu nu. Eu le ofer aceleași lucruri pe care le ofeream și înainte. În schimb, le ofer atenție, iubire, petrec timp de calitate cu ei. Le place să iasă în parc și eu îi duc de câte ori pot.

Acum Gabriel îmi spune că vrea să practice un sport. Încerc cumva să le ofer lucruri care țin de educație și lucruri frumoase de viitor.

Pentru că sunt la vârsta la care înțeleg foarte bine, le-am explicat că lucrurile materiale nu sunt foarte importante și nu cu astea rămânem în viață. Rămânem cu ceea ce învățam, cu ceea ce facem bun. Dar asta nu înseamnă că nu le cumpăr nimic”, ne-a povestit Claudia Pătrășcanu în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi:

Oprescu îl atacă pe managerul Spitalului Universitar unde sunt peste 100 de infectări COVID: „N-au condus în viața lor decât o roabă”

DOCUMENT: Ministerul Sănătății roagă printr-o circulară toate spitalele din țară să cumpere de la firma unui sârb saci pentru deșeurile COVID-19

Înmormântări ca la „drive-thru” în Spania, a doua cea mai afectată țară de COVID-19 din lume

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare