Mergi direct la conținut »
Cleopatra Stratan a lansat piesa „Chocolata", în stil latino. Cum s-a transformat artista într-o tânără îndrăzneață
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Cleopatra Stratan a lansat piesa „Chocolata", în stil latino. Cum s-a transformat artista într-o tânără îndrăzneață

Cleopatra Stratan a lansat piesa „Chocolata”, în stil latino. Cum s-a transformat artista într-o tânără îndrăzneață

Cleopatra Stratan lansează piese pe bandă rulantă, după ce a revenit pe piața muzicală, în urmă cu mai bine de un an. De data asta, fiica lui Pavel Stratan are o nouă melodie, în stil latino, deși nu ne-a obişnuit cu astfel de ritmuri până acum.

În trecut, Cleopatra se cam juca cu sentimentele curtezanilor, însă de data aceasta pare mai îndrăgostită ca niciodată. Iar copila sfioasă şi inocentă este acum o tânără îndrăzneaţă. Videoclipul pentru „Chocolata” a fost filmat în Spania, iar refrenul este, de asemenea, cântat în limba spaniolă.

Cleopatra Stratan a depășit de mult vârsta inocenței și a ajuns la cea a primului sărut. Fostul copil teribil al muzicii, care la 3 ani și jumătate îl aștepta pe Ghiță la portiță,  a lansat recent  o piesă despre iubirea adolescentină, intitulată “Pupă-mă”.

Citește și

FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”

 

 

 
 
Close
Închide
  Close