De Florian Gheorghe,

Cleopatra, care la 3 ani și jumătate cânta “Cuțu”, “Ghiță”, “Melc-melc” și “Hopa-hop” și ajungea în Cartea Recordurilor drept cea mai mică solistă din lume ce a susținut un concert live, a crescut mult și s-a transformat într-o adolescentă frumoasă, o brunetă cu părul creț, care fură priviri și inimi. Ce nu s-a schimbat la ea este dragostea pentru muzică.

Cleo are acum 16 ani și nu mai cântă însă piese ușurele, cu versuri inocente, ci vorbește, în melodiile ei, despre prima iubire și primul sărut, piesa pe care urmează s-o lanseze, “Pupă-mă”, fiind un exemplu grăitor în acest sens.

Cleopatra Stratan l-a uitat pe “Ghiță”! Ajuns la 16 ani, fostul copil teribil al muzicii cântă despre iubire și săruturi

 “Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: «Pupă-mă»! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, ne spune Cleopatra Stratan despre noua piesă.

Cât despre băiatul cu care a filmat, în Spania, noul videoclip, ne asigură că nu e iubitul ei: “Îl cheamă Ionuț Popescu, ne-am împrietenit bine și s-a descurcat de minune cu rolul pe care l-a avut”.

Recordurile Cleopatrei

  • Cel mai tânăr cântăreț care a susținut un concert
  • Cel mai tânăr talent care are propriul album
  • Cel mai tânăr interpret care a avut un hit pe primul loc la nivel național timp de șase săptămâni
  • Cel mai tânăr artist care a primit 10.000 de euro pentru a cânta o piesă
  • Cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV
  • Cel mai tânăr artist de succes

 

CITESTE SI:

Închis în 2012, patinoarul Mihai Flamaropol din București are cel mai lent ritm de construcție: 35% în 7 ani! Primăria a vrut să rezilieze contractul!