Mergi direct la conținut »
Cleopatra Stratan vrea să dea lovitura pe plan muzical. “Nu mă gândesc la băieți, am planuri multe “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cleopatra Stratan vrea să dea lovitura pe plan muzical. “Nu mă gândesc la băieți, am planuri multe “

Cleopatra Stratan vrea să dea lovitura pe plan muzical. “Nu mă gândesc la băieți, am planuri multe “

Cleopatra Stratan a reușit de-alungul anilor să cucerească inimile publicului cu melodiile sale. După ce a făcut furori cu melodia "Ghiță", atât în țară cât și peste hotare, fiica lui Pavel Stratan a revenit puternic pe piața muzicală, și nu are de gând să se oprească aici.

Chiar dacă are foarte mulți admiratori, Cleopatra Stratan spune că nu îi stă gândul la băieți și cu siguranță nu va trăi o frumoasă poveste de dragoste prea curând.

„Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica. Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova.”, a spus Cleopatra Stratan, la Star Matinal de Weekend.

Cleopatra Stratan uimește din nou, în cel mai recent videoclip, al piesei „Adio”. În videoclipul piesei, Cleopatra a purtat două rochii scurte, iar apariția ei este cu adevărat spectaculoasă.

Citește și:

UPDATE: Anchetă în cazul metroului deraiat la Depoul Berceni. Mecanicul a fost rănit / FOTO

 

 
 
Close
Close
Închide