Mergi direct la conținut »
Codin Maticiuc a devenit tată. Prima imagine cu bebelușul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Codin Maticiuc a devenit tată. Prima imagine cu bebelușul

Codin Maticiuc a devenit tată de fată și a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali. Acesta a publicat pe contul de socializare și prima imagine cu bebelușul lui.

„Nu-ţi face griji, sunt aici. Sunt aici de mult. Te aşteptam”, este mesajul transmis de Codin Maticiuc imediat după ce a devenit pentru prima dată tată.

„Uite, tati, acum sunt şi eu tată”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram, în dreptul fotografiei cu acesta  și tatăl lui.

Iubita lui Codin Maticiuc a născut în Miami, totul a decurs bine, iar micuţa va primi numele Smaranda, ca cel al bunicii ei. „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a declarat recent Codin Maticiuc, la Antena 1.

La începutul anului, Codin Maticiuc a dezvăluit și ce planuri are cu fetița lui. „Sper să-i chinuie pe toți așa cum m-au chinuit femeile pe mine. Pe mine m-au chinuit rău, frățioare! N-am nicio problemă, sper să-i terorizeze efectiv pe toți. Sigur, 100% o să merg cu ea din mai multe motive (…) eu nu o să mă las de treaba asta cu cluburile. Când ea o să pășească timid, eu o să fiu beat la o masă. Clar, așa se va întâmpla”, a declarat Codin Maticiuc

Citește și

Proiect: Guvernul introduce coplata la privat. Pacienții vor achita diferența dintre suma decontată de Casa de Asigurări și costul real al tratamentului

 

 

 

Close
Închide
  Close