Mergi direct la conținut »
Codin Maticiuc, mai în glumă, mai în serios, despre planurile sale. "Intenționez să lansez o școală de agațamente"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Codin Maticiuc, mai în glumă, mai în serios, despre planurile sale. "Intenționez să lansez o școală de agațamente"

Codin Maticiuc, mai în glumă, mai în serios, despre planurile sale. „Intenționez să lansez o școală de agațamente”

Codin Maticiuc a făcut o afirmație surprinzătoare despre ce intenționează să facă în anul care vine.

De Dana Aramă,

Codin Maticiuc, care are o relație cu Flavia Mihășan, asistenta lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion de la emisiunea matinală pe care aceștia o prezintă la Antena 1, a acordat un interviu pentru Antena Stars.

În cadrul interviului, Codin Maticiuc, care este implicat în numeroase acțiuni caritabile, a explicat ce îi trece prin cap să facă în anul care se paorpie cu pași repezi, 2018.

„Eu asta fac. Nu v-aţi obişnuit să mă vedeţi pe site-uri cu femei? Eu asta fac, cu asta mă ocup… din 2018 intenţionez să lansez o şcoală de agaţamente, voi preda la băieţi cum să agaţe, dar şi la fete cum să evite băieţii… ca mine. Din 2018 asta e planul meu.

Sunt cel mai norocos om în viaţă şi sunt foarte fericit. Nu avem motive să fim nefericiţi, trebuie să privim în jos la cei mai puţin norocoşi ca noi şi atunci vom întelege că nu avem probleme”, a spus, în glumă, Codin Maticiuc.


Citește și: Fotografii inedite cu Regele Mihai la 93 de ani


 

Close
Închide
  Close