Mergi direct la conținut »
Codin Maticiuc a spălat WC-urile la locul de muncă al lui Bendeac. Oripilat de ce i-a fost dat să vadă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Codin Maticiuc a spălat WC-urile la locul de muncă al lui Bendeac. Oripilat de ce i-a fost dat să vadă

Codin Maticiuc a spălat WC-urile la locul de muncă al lui Bendeac. Oripilat de ce i-a fost dat să vadă

Mihai Bendeac a împlinit 35 de ani, iar de ziua sa, Codin Maticiuc, a dat publicității o poveste neștiută despre ei.

De Dana Aramă,

Actorul de comedie Mihai Bendeac, care nu mai realizează emisiunea „În puii mei”, a împlinit 35 de ani în data de 16 februarie.

Bunul său prieten, Codin Maticiuc, despre care s-a spus că ar avea o idilă cu Flavia Mihășan, a dat publicității o poveste necunoscută până acum.

Codin Maticiuc a povestit cum a ajuns să spele WC-uri la locul de muncă al lui Mihai Bendeac și cât de oripilat a fost de ceea ce a văzut.

„Azi e ziua lu’ Bendeac. Cum ar veni fix azi s-a născut. Acum ceva ani. Nu te îngrijora Mișule, nu mulți.
 Ne cunoaștem de câțiva ani și am adunat ceva povești funny împreună. O să relatez acum una pe care n-o știe însă pentru că deși era acolo n-am apucat să i-o spun.
 Anul trecut am fost să filmez alături de el la „Jurnalul unui burlac”. Lucru pe care, sincer să fiu, mi-l doream eu mai mult decât el. Am ajuns acolo, ei încă filmau tot felul de scenete așa că m-am apucat să-i privesc la lucru. Colectiv tânăr. Și regizorul, și DOP-ul și toți ceilalți (destul de mulți, relevant pentru ce urmează).

Nevoile fiziologice mi-au îndreptat pașii la un moment dat către toaletele locației. 2 cabine : una pentru bărbați, una pentru femei, libere deopotrivă. Intru la bărbați (nu mă-ntrebați de ce) și simțurile-mi îngheață pe loc. Un mare plutitor lângă un strop de hârtie igienică roz trona în apa wc-ului și-mpuțea-ntreaga cabină. Primul instinct a fost să fug și să intru la „doamne”.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Apoi am realizat: cu statutul meu de „outsider” și cu cel de „băiat de Dorobanți” oricine în afară de făptuitor mă va bănui pe mine de orice lucru rău deci și de acesta (căci credeți-mă, era rău de tot)!! Am apăsat butonul de FLUSH și am început să mă rog.

Mă uităm deja și după o perie în caz că vor rămâne urme, măcar să duc treaba până la capăt. Long story short: s-a dus fraților și nu m-am făcut de c…t cum mă fac de obicei chiar și când nu e vina mea (de data asta ar fi fost și propriu și figurat)!
 Așa că, bro, am curățat toaletele la locul tău de muncă… azi de ziua ta îți pot fi de folos? La mulți ani Mihai!”, a afirmat Codin Maticiuc.


Citește și: REPORTAJ/ Tunelul secret uitat de vreme prin care plecau de la Casino Sinaia bogații cu averi fabuloase – VIDEO


 

Close
Închide
  Close