MENIU CAUTĂ

Colegii lui Chef Scărlătescu vor să îl însoare cu o concurentă din Maramureș, la „Chefi la cuțite”

Distribuie

Colegii lui Chef Scărlătescu vor să îl însoare cu o concurentă din Maramureș, la "Chefi la cuțite". Alina Tomoioagă este administratorul unei pensiuni din Maramureș, acolo unde le gătește vizitatorilor și delicii specifice zonei.

În fața celor trei chefi, concurenta se va prezenta cu un preparat reprezentativ, scrijele-felii de cartofi copți pe grătar, alături de slănină și renumita horincă.

,,Scrijelele erau un deliciu pentru străbunicii noștri. Îi poți mânca la gura sobei, cu un pahar de țuicăîn mână, cu un drăguț care să-ți mai dea o gură!”.

Alina mărturisește că preferatul său este chef Scărlătescu, care e din ce în ce mai slab, motiv pentru care colegii săi de jurizare vor profita de o nouă ocazie de a-l însura pe râvnitul burlac.

Dar drumul către inima juratului nu este deloc simplu, căci mai în fiecare ediție este copleșit de atenția și complimentele celor mai frumoase concurente:  ,,Cum, mai are o admiratoare? Dă-mi telefonul, că îi răspund eu fetei!”.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu își vor adjudeca rolul nașilor, dar cel din urmă va juca și un rol important în jurizarea Alinei.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a schimbat garderoba după ce a slăbit foarte mult.

Însă, la un moment dat, a fost la un pas de moarte la un hotel de cinci stele. Problemele au apărut după ce acesta a mâncat un burger cu carne, unde a găsit un vierme. ”Am delirat, am căzut și m-au luat frisoanele”…

Tânăra vine în competiție alături de buna prietenă a sa, Dănuța Tomșa, care are o mică firmă de broderie, în cadrul căreia croiește cele mai frumoase porturi populare din zona Maramureșului.

În nordul țării tradițiile se păstrează cu sfințenie, atât în materie de îmbrăcăminte, cât și în domeniul gastronomic. Și ea le va găti juraților un preparat specific – hrenzele asezonate cu usturoi verde și smântână, cu care speră să cucerească papilele gustative celor mai obiectivi chefi; ,,Cum am răbdare cu o cămașă să o fac, așa este și cu mâncarea. Simt că dacă pun dragoste iese și mai bun preparatul”.

Cele două maramureșence provin din zona unde s-a născut și chef Nicolai Tand, și își doresc să aducă un gust autentic în competiție.

Dacă chef Scărlătescu va fi copleșit de o nouă cerere în căsătorie, dar și ce rol important va juca ,,nașul” Florin Dumitrescu, telespectatorii Antena 1 vor afla luni și marți, 30 aprilie și 1 mai, de la 20:00, la ,,Chefi la cuțite”.CITEȘTE ȘI… LIVE VIDEO/ Pentru toți cei care n-au reușit să ajungă la mare de 1 Mai! Libertatea vă arată LIVE, 24 de ore din 24, ce se întâmpă la Mamaia și în Vama Veche 

Citește mai multe despre antena 1, burger, carne, Chef Scarlatescu, Chefi la cutite și Maramureș pe Libertatea.

Comentarii