MENIU CAUTĂ

Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte. „Am delirat, am căzut și m-au luat frisoanele”

Distribuie

Chef Cătălin Scărlătescu a fost la un pas de moarte din cauza unui preparat pe care l-a consumat la un hotel de cinci stele.

Chef Cătălin Scărlătescu, care este cunoscut telespectatorilor din postura de jurat la show-ul culinar Chefi la cuțite, prezentat de Gina Pistol, a avut parte de o experiență extrem de neplăcută, pe care nu are cum să uite toată viața.

Chef Cătălin Scărlătescuy, care și-a schimbat garderoba după ce a slăbit foarte mult, a fost la un pas de moarte la un hotel de cinci stele. Problemele au apărut după ce acesta a mâncat un burger cu carne, unde a găsit un vierme.

„Era să mor la un hotel de cinci stele. Am mâncat jumătate de burger şi am găsit un vierme în carne. Avea şi trei ouă. Era să rămâneţi fără Scărlătescu.

Am delirat, am căzut şi m-au luat frisoanele. Am avut temperatură 40 cu 4. Uite-te în ce hal eram!”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu la postul de televiziune Antena 1.


Citește și: EXCLUSIV/Gheorghe Burleanu, tatăl lui Răzvan Burleanu, după succesul categoric al fiului său la alegerile de la FRF: „A pregătit «meciul» ca Jurgen Klopp!”


 

Citește mai multe despre experiență și mancare pe Libertatea.

Comentarii