Mergi direct la conținut »
Concert Goran Bregovic la București, pe 2 aprilie. Program și reguli de acces
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Concert Goran Bregovic la București, pe 2 aprilie. Program și reguli de acces

Goran Bregovic revine la București, pe 2 aprilie, pentru un show în premieră, care va avea loc la Sala Palatului. Artistul va cânta alături de o orchestră simfonică formată din 42 de artiști, 3 violoniști și un cor de 6 persoane în cadrul unui eveniment care nu trebuie ratat!

De Dragoș Tănase,

REGULI DE ACCES

Accesul publicului este permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00, iar accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid.

Atenție, accesul publicului după ora de începere a spectacolului, așa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis! Ușile de acces în sală se vor închide la oră începerii spectacolului, adică 20:00!

Accesul copiilor cu vârste peste 2 ani este permis pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid.

Copiii sub 2 ani beneficiază de acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de cel puțin un părinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie).

Se recomandă și aducerea de căști speciale pentru protecția auzului copilului, deoarece volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, părinții sunt rugați ca pe toata durata spectacolului să își țină copiii în brațe.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

Deținătorii de bilete pot fi controlați la intrarea în locație, pentru a se asigura respectarea regulilor anunțate. Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet, însă nu după ora de începere a spectacolului, adică 20:00.

Neprezentarea la timp. în scopul intrării în sală de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

INFORMAȚII UTILE

Este interzis:

 • accesul cu arme sau obiecte periculoase;
 • accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul Sălii Palatului;
 • accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel;
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • consumul de droguri sau de alte substanțe ilegale în locația unde se desfășoară evenimentul. Constituie infracțiune și va fi pedepsită conform prevederilor legale în vigoare!
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

OBLIGAȚIILE PUBLICULUI

 • să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor
 • să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incintă de făclii, artificii, petarde, torțe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanțe toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanțe sau obiecte), obiecte artizanale și de distracție, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria „obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea și propagarea incendiilor;
 • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotrivă incendiilor aflate în incintă
 • să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă;
 • publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunturile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor.
Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
Recomandări
Tatăl e în cămin, nu l-a văzut de trei luni, iar acum nu-i mai răspunde la telefon
 

Biletele au următoarele prețuri:

 • earlybird – primele 200 de bilete: VIP 260 lei, Cat. A 180 lei, Cat. B 140 lei, Cat. C 99 lei
 • presale 1 – până pe 1 martie: VIP 280 lei, Cat. A 200 lei, Cat. B 160 lei, Cat. C 120 lei
 • presale 2 – până pe 2 aprilie: VIP 300 lei, Cat. A 220 lei, Cat B. 180 lei, Cat. C 140 lei
 • la acces: VIP 320 lei, Cat. A 240 lei, Cat. B 200 lei, Cat. C 160 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

FOTO principal – Facebook.com/goranbregovic


Citește și… Artista Anca Pop a murit, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre. Cântăreața era cunoscută pentru colaborarea cu Goran Bregovic


 

Close
Închide
  Close