Mergi direct la conținut »
Concert "Status Quo", anul viitor, la Arenele Romane. Când se pun în vânzare biletele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Concert „Status Quo”, anul viitor, la Arenele Romane. Când se pun în vânzare biletele

Trupa "Status Quo" revine la București, pe 26 august, pentru un concert susținut la Arenele Romane! Biletele se pun în vânzare joi, pe 6 decembrie, iar primele 500 de bilete au preț special! Ultimul concert Status Quo la București a avut loc în 2012. Veteranii muzicii rock au urcat pe scena Sălii Palatului pe 17 octombrie, în deschidere cântând trupa VH2.

Bilete la concertul trupei Status Quo de la Arenele Romane

Prețurile biletelor:

-VIP (cu loc)-250 lei în earlybird, 280 lei în presale și 300 la intrare + taxe 10 lei
-Teren (fără loc, în față scenei)-160 lei în earlybird, 180 în presale și 200 la intrare + taxe 10 lei
-Acces General (cu loc)-119 lei în earlybird, 139 lei în presale și 150 lei la intrare + taxe 10 lei

Perioada earlybird este limitată la primele 500 de bilete.

Pentru biletele „cu loc”, accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Române.
Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Bilețele se găsesc în format electronic, pe www.iabilet.ro, și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

Online pe iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange, cu plată la sfârșitul lunii, sau ramburs cu plată cash prin Fan Courier, oriunde în țara.

Concert Status Quo-Bucuresti-AFIS

Trupa Status Quo – scurtă biografie

Status Quo rămâne una dintre cele mai longevive formații ale scenei rock internaționale, care a influențat la rândul său generații întregi de artiști și care va continuă să facă acest lucru. Istoria trupei începe în anul 1962, când doi puști, Francis Rossi și Alan Lancaster, au pus bazele formației „The Scorpions”, formație care ulterior și-a schimbat numele în „The Spectres”, urmat de „The Status Quo”, în ’67, și apoi de „Status Quo”, în 1969. Este formația rock cu cele mai multe piese în Top UK, având peste 60 de melodii, dintre care 22 au ajuns în Top 10 UK Singles Chart.

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

Ca stil muzical, Status Quo nu poate fi definită, având influențe de la Hard Rock și Psychedelic rock până la Boogie Rock și Blues. În cei 56 de ani de activitate au lansat 32 de albume și au petrecut peste 200 de săptămâni în UK Singles Chart, mai mult decât The Beatles și multe alte formații etalon.

În anul 1991, au primit trofeul Birt Award pentru Contribuția Remarcabilă adusă Industriei Muzicale. Din formația care a pornit la drum, în 1962, Francis Rossi este în continuare chitaristul și solistul trupei, artistul având doar 13 ani când a pus bazele trupei, alături de care și-a petrecut practic toată viață. Astfel, nucleul trupei este neschimbat, din anii ’80, recent venind alături de formație Richie Malone, la chitară ritm, și Leon Cave, la tobe.

Componența actuală a trupei Status Quo:

  • Francis Rossi-voce, chitară
  • Andy Brown-voce, clape, chitară ritm
  • John Edwards-bass, voce
  • Leon Cave-tobe
  • Richie Malone-chitară ritm

Și trupa Whitesnake revine la București, tot anul viitor și tot la Arenele Romane. Află prețul biletelor!

Muzica anilor 80 se ascultă și azi. Hiturile tinereții, de la Queen la Modern Talking, Sabrina și Kulture Beat.


Citește și… Cristina Neagu scrie istorie! A devenit cea mai bună marcatoare din toate timpurile la europene!


 

Close
Închide
  Close