Mergi direct la conținut »
UPDATE / Concertul pe care Dani Mocanu urma să îl susțină la Sala Palatului a fost anulat
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

UPDATE / Concertul pe care Dani Mocanu urma să îl susțină la Sala Palatului a fost anulat

Dani Mocanu urma să susțină un concert la Sala Palatului din București, în data de pe 2 iunie 2019, show care era intitulat “Eu nu dau înapoi”.

De Dragoș Tănase,

UPDATE – ora 18.40: Concertul pe care Dani Mocanu urma să îl susțină la Sala Palatului a fost anulat, potrivit platformei de bilete online, Eventim, fără a se preciza motivul acestei decizii.

Concertul lui Dani Mocanu a fost anulat

Spectacolul, organizat de Balkanika Records, urma să se desfășoare pe o durata de două ore, timp în care Dani Mocanul și band-ul său ar fi intepretat cele mai cunoscute melodii care i-au adus celebrului manelist milioane de vizualizări.

“Cred că visul oricărui artist de la noi este să cânte pe scena Sălii Palatului, acolo unde au pășit de-a lungul timpului nume mari din breasla artiștilor. Pe 2 iunie 2019, Dani Mocanu & Band, eu și cu formația mea, vom susține un concert incendiar, timp de două ore. Detaliile sunt deja pregătite, acum lucrăm la coregrafie și facem repetiții. Mi-am dorit să fac de ceva timp un astfel de spectacol! Sper să umplem Sala Palatului, să fie un succes și să mă vadă lumea altfel după acest concert! După 7 ani în care am tot cântat, visul meu prinde contur! Este un vis devenit realitate. Eu cânt o manea modernă, spre trap, iar publicul meu mă iubește. Ne vedem pe 2 iunie la Sala  Palatului din București! Pregătiți-vă pentru spectacol!”, declara Dani Mocanu, înainte de anularea concertului.

Biletele pentru spectacolul  “Eu nu dau înapoi” se pot comanda online, pe bilete.balkanikarecords.ro și eventim.ro.

dani mocanu-AFIS

Dani Mocanu a dezvăluit, recent, secretul din spate tatuajului „Cina cea de taină”: „Prin acest tatuaj am anunţat, de fapt, filosofia mea de viaţă”!

Dani Mocanu a făcut și dezvăluiri despre viața lui sentimentală: „Prefer să am aventuri”!


Citește și… VIDEO | Fratele lui Dani Mocanu, implicat într-un accident auto. El și alți doi prieteni au fost răniți

Manelistul Dani Mocanu a fost implicat într-un accident rutier. „Altceva nu mai contează acum!”

Incident la o cântare susținută de Dani Mocanu la Londra. A plecat la mijlocul spectacolului


 

Close
Închide
  Close