Mergi direct la conținut »
Concurenta care a stârnit o ceartă între Mihai Petre și Călinescu, la „Românii au talent”. „Ești nebun la cap. Ai un limbaj ieftin și limitat”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Concurenta care a stârnit o ceartă între Mihai Petre și Călinescu, la „Românii au talent”. „Ești nebun la cap. Ai un limbaj ieftin și limitat”

Concurenta care a stârnit o ceartă între Mihai Petre și Călinescu, la „Românii au talent”. „Ești nebun la cap. Ai un limbaj ieftin și limitat”

Florin Călinescu și Mihai Petre au răbufnit în ediția de vineri seara, „Românii au talent”. Cei doi și-au adresat cuvinte grele, după ce Sînziana Oslobanu a interpretat o doină. În timp ce fostul prezentator tv a considerat că a fost un moment trist, celebrul dansator a fost de altă părere, lucru care l-a scos din minți pe Călinescu.

„În emisiunea  asta trebuie sa veniți cu veselie, nu cu mortăciuni. Punct ”, i-a spus Florin Călinescu tinerei concurente. Mihai Petre a fost de altă părere, moment în care prezentatorul tv a luat foc.

„Puștiule, vezi că esti cu 10 ture de stadion în spatele meu. Aici e creier. Nu mai da cu mâna. Atâta știi să faci. Să te repeți. Până nu pune el pe mort marama asta, nu se lasă. Ești nebun la cap. Tu știi că o freci, dar te las în pace. Aici nu poți să faci ce vrei. Te crezi buricul pământului. Discutăm în pauză. Ai un limbaj ieftin și limitat”, i-a spus Florin Călinescu revoltat lui Mihai Petre.

„Fac ce vreau aici. Continui exact cu ideea mea. E deja urât. Aici pot să fac ce vreau. Nu m-am făcut de c***t, stai liniștit”, i-a răspuns Mihai Petre nervos.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

 

Close
Închide
  Close