MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2019 11:08

Concurenții de la “Ultimul Trib” au ajuns la capătul răbdării. “A fost cea mai urâtă seară“

Distribuie

După toate etapele care s-au scurs în aceastã competiţie, concurenţii „Ultimului Trib” s-au convins de un lucru: este foarte important unde pui capul pe pernă când se lasă seara. Mai ales că noaptea trecută a fost una imposibilã pentru ei, nereuşind deloc sã se odihneascã din cauza unei ploi torenţiale, care le-a distrus adăposturile. „A fost cea mai urâtă seară de când suntem noi în Madagascar!”, a declarat Alex.

Nici pentru Lemuri noaptea nu a fost mai bună, pe lângă ploaie, ei confruntându-se pe insula pustie şi cu lipsa alimentelor. Iar când peste toate acestea se adaugă şi dorul de casã şi de cei dragi, lucrurile au devenit din ce în ce mai greu de suportat. „Nu ne mai arde de glume, de alte activitãţi, nu ne mai arde de nimic, suntem foarte obosiţi, suntem extenuaţi. Avem o lunã de zile de când stăm în condiţiile astea…suntem la capătul voinţei!”, a mai spus Alex, întrebaţi fiind de cãtre Octavian despre starea lor de spirit şi mai ales motivaţia lor pentru viitor. „Eram obişnuit cu o anumită calitate a vieţii şi aici am învăţat să trăiesc la nişte standarde la care nici nu m-aş fi gândit, fără nimic…iar asta mă face să apreciez viaţa foarte mult!”, a mărturisit şi Mircea Zamfir.

Citește și

EXCLUSIV | „Ceaușescu” din Divertis e acum „ciotățean” de Provence. Libertatea l-a vizitat pe scriitorul Ioan T. Morar în „paradisul” unde s-a mutat pe termen nelimitat

 

 

Citește mai multe despre Ultimul trib pe Libertatea.

Comentarii